Berita :
Terima kasih telah berkunjung, silahkan berkunjung kembali jika ada kesempatan

Mengembalikan Akun Twitter Yang di Suspend

Sunday, 18 March 2012

Akun twitter yang saya miliki telah 2 kali kena suspend twitter, satu-satunya cara untuk mengembalikan akun yang kena suspend tersebut adaah adalah mengirimkan email kepada tim twitter, jika anda memang bersalah atau tidak sadar bersalah dan di kirimi email tentang kesalahan anda maka anda perlu menjawab email tersebut tapi dalam kasus yang saya miliki saya tidak mendapatkan email maka yang harus anda lakukan tetap harus mengirimkan email tersebut. alamat email tim support twitter adalah "Twitter Support" <support@twitter.zendesk.com> kita mengirimkan email kepada mereka bahwa kita meminta maaf atas apa yang telah kita lakukan, jangan sekali-kali kita marah-marah karena kita memakai fasilitas yang twitter berikan secara gratis. cukup itu saja yang kita lakukan untuk meng unsuspend akun twitter kita.

Mungkin tips ini dapat membantu anda ketika melakukan kesalahan pada akun twitter kita, intinya adalah melakukan minta maaf atas apa yang sudah kita lakukan tentunya harus menggunakan bahasa inggris untuk menuliskan email kepada twitter bukan menggunakan bahasa daerah atau bahasa indonesia karena mereka tidak akan mengerti dan tidak menjawab email yang kita kirimkan. jika kita tidak bisa bahasa inggtis bagaimana? cukup mudah yang kita lakukan adalah dengan mentranslatenya di fasilitas yang diberikan oleh mbah guugle yaitu di alamat translate google , cukup mudah bukan!! 
 
ini contoh email saya kepada twiter (email ini saya tulis tampa google translate dan mungkin penulisanya ngawur,heheh)

Subject: My Account

I dont know why my account @RooCoBlog suspended. I apologize if  I am wrong using twitter. Help me so that my account could be in use again.
Thank you for your attention
 
Akhirnya twitter membalas email saya dan meyebutkan kemungkinan-kemungkinan kesalahan yang telah kita lakukan. dan saya balas lagi email tersebut sepert dibawah ini:

Subject: My Account
 
Thank you for your information. I will not engage in any prohibited
following behavior. Last, I hope you can reopen/unsuspend my account.
Thank you very much.
 
Dan tidak cukup sehari kemudian akun saya telah kembali.
 
Cara alternatif:
Langsung menuju aku twiiter support  KLIK DISINI









Share this Article on :

17 comments:

Fashion Terbaru said...

Thnks mas Broo.......

Dha said...

aku dikirimin gini

Thanks!

Your request has been submitted to Twitter. We are usually able to respond within a few days, but some issues may take longer.

Please check your email inbox for an email from Twitter Support. If you don't see one, try checking your email's spam and trash folders.

Superiko Group said...

masama :) senang bisa membantu

SummerSummer❤ said...

thanks banget infonya :)
tapi aku mau nanya nih,
kan aku udah dapet email balasan yg kayak gini "I have now unsuspended your account. Repeat violations may result in permanent suspension." Tapi kok pas saya coba masih belum kembali normal ya? kira-kira itu bener-bener 'sembuh' nya berapa lama setelah saya dapet email balasan tersebut? mohon dijawab please :(

intan juwita said...

kira2 butuh waktu berapa jam , twitter kita bisa balik lg ??

Superiko Group said...

@ dha: slamat y hehe :)
@ summer : yg sabar aja bntr y :)
@ intan juwita : tergantung, org sono ny ge sbuk tw engga hehe :)

yuki kato said...

terimakasih banyak infonya sangat bermanfaat

Selly said...

kok ngak di bales ya :(

All About Korea said...

habis kita balas lagi,mereka bales email lagi gak?

Anonymous said...

thanks, cuma aku udh coba dia bilang thanks dan tunggu kiriman email dri twitter support, itu kira' normal berapa lama ya?

Yogie G. Kurniawan said...

hahah mantap nih gan cara nya , punya saya jga sempat kena sampai sekrang mles saya tebus hehe :D

khalida said...

saya di balas gini "Hello,
We understand that you're contesting an account suspension. Please be sure to read this entire email; you will need to take further action in order to reopen your ticket and trigger a review of your account.
Twitter suspends accounts for a variety of reasons:
• If your account was suspended for aggressive following behavior, you should have received an email notification to the address associated with your Twitter account. You'll need to confirm that you've removed all prohibited following automation from your account, and will stop any manual aggressive following behavior. To expedite your appeal process, please review our Best Practices page if you haven't already, and then reply to this ticket with a confirmation that you understand our policies and will not engage in any prohibited following behavior.
• Please take a minute to review the Twitter Rules.
• If you received an email from admin@twitter.com saying 'you're being suspended' or that we're going delete your account, you're safe; the email is fake. More information here https://support.twitter.com/articles/204820-safety-fake-twitter-emails
• While we strive to avoid mistakes, it's also possible that your account was suspended in error. If after reviewing the Rules, you have no idea why your account was suspended, just reply to this email indicating as much, and we'll take another look at your case. Our apologies if the error turns out to be ours.
Thanks,
Twitter Support
----------------------------------------------------------------------------------
Responding to this email will reopen this ticket and put your ticket in queue for support. If you do not reply, your case will be closed. Note that you need to reply from the address this mail was sent to. If you use an alias (such as username+alias@gmail.com) to manage your account, ensure that your reply comes from the alias address or your ticket may not be seen by our support staff.
Please note, we cannot accept email attachments at this time; please include all information in the body of your request." terus saya balas terimakasih infonya dll... tp gak di balas, terus saya harus gimana?

Anonymous said...

kok gk d balas ya gan?? trus katanya twitter yg kena suspend akan dimatikan dlm waktu tertentu, itu batasnya ada yg tau gk? thx

Vie Tebe said...

akun twitter sy @whatskpopblog kena suspen.. pdhl itu tugas kuliah sy promosiin blog... hua... sedih... thx infonya.. sy sudah email twitternya.. doain ya balik cepet..

visit me back: whatskpop.blogspot.com

thx

Anonymous said...

gan akun saya udh ke suspended 2 kali cara balikinya gmn?
mohon langsung di bls yaaa soalnya akun saya penting sekali buat keperluan sekolah
Thankssss..... :(

Anonymous said...

We understand that you're contesting an account suspension. Please be sure to read this entire email; you will need to take further action in order to reopen your ticket and trigger a review of your account.
Twitter suspends accounts for a variety of reasons:
• If your account was suspended for aggressive following behavior, you should have received an email notification to the address associated with your Twitter account. You'll need to confirm that you've removed all prohibited following automation from your account, and will stop any manual aggressive following behavior. To expedite your appeal process, please review our Best Practices page if you haven't already, and then reply to this ticket with a confirmation that you understand our policies and will not engage in any prohibited following behavior.
• Please take a minute to review the Twitter Rules.
• If you received an email from admin@twitter.com saying 'you're being suspended' or that we're going delete your account, you're safe; the email is fake. More information here https://support.twitter.com/articles/204820-safety-fake-twitter-emails
• While we strive to avoid mistakes, it's also possible that your account was suspended in error. If after reviewing the Rules, you have no idea why your account was suspended, just reply to this email indicating as much, and we'll take another look at your case. Our apologies if the error turns out to be ours.
Thanks,
Twitter Support
----------------------------------------------------------------------------------
Responding to this email will reopen this ticket and put your ticket in queue for support. If you do not reply, your case will be closed. Note that you need to reply from the address this mail was sent to. If you use an alias (such as username+alias@gmail.com) to manage your account, ensure that your reply comes from the alias address or your ticket may not be seen by our support staff.
Please note, we cannot accept email attachments at this time; please include all information in the body of your request.

UnsuspendTweet said...

Permisi gan, numpang nyari rejeki.
Jasa unsuspend tercepat dan termurah. Klik link di atas. No HOAX!! Bukti ada di favorites :)

Post a Comment

 

© Copyright RooCo 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.